Kirke Alle 9, 6400 Sønderborg

Klubturneringer og undervisning i sæsonen 2020-2021

TurneringHyppighedStartTLBemærkninger
Mandag ParLige uger2.sept kl. 19.00Susanne NielsenFor dem, der har overstået begyndervanskelighederne.
Mandag HoldUlige uger9.sept kl. 19.00Karl Bo JensenEfter en kvalifikationsturnering spilles i 2 rækker, så også mindre rutinerede spillere kan prøve holdbridge.
Onsdag efterm.Hver uge4.sept. kl.13.30Leif Aas AndersenTurneringen er både for meget erfarne og for spillere, der har gået på Enighedens begynderkurser.
Onsdag UndervisHver uge4.sept. kl. 19.00Begyndere: Peter Morville, Sanne Sørensen FortsætUndervisningshold for begyndere og for fortsættere/let øvede. Mere information i Folderen
Torsdag BlåUlige uger12.sept. kl. 19.00Lone Linnebjerg, Lena BrochBåde for øvede og for begynderem der har lyst til turneringsbridge. Ca. 20 spil pr. aften i roligt tempo.
Torsdag RødLige uger5. sept. kl. 19.00Frank Johnsen, Brian SkovTurneringsbridge på en afslappet facon. I år er turneringssystemet ændret (se nærmere i Folderen).

Alle klubbens medlemmer i forrige sæson får udleveret en folder på papir, der beskriver de enkelte turneringer. Folderen kan også ses som pdf-fil her på hjemmesiden (Menupunkt Sæson-info -> Årets folder).

Har du ikke været medlem i den sidste sæson, men overvejer om du skal melde dig til undervisning eller til en eller flere klubturneringer, så kontakt venligst et medlem af bestyrelsen.

Turneringerne gennemføres, såfremt der kommer tilstrækkelig tilmeldinger.

Der findes mere information om undervisning og turneringer i årets folder.